Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

30. jubileumi Summerjam Fesztivál Kölnben

 

30. jubileumi Summerjam fesztivál Kölnben, avagy Pedagógusnap a levendulamezőn...

Ismét szerencsésnek érezhettem magam, hogy eljuthattam Kölnben, a jubileumi Summerjam fesztiválra.
A két hatalmas színpadon zajló események tömegében nagyon nagy feladat volt csemegézni. Mint mindig a világ reggae élvonalának előadói szerepeltek ezen a fesztiválon kiegészülve a német kedvencekkel.
A rendkívül profin megszervezett rendezvényen minden előadó pontosan és az eredeti program szerint lépett fel. Ez is bizonyítja a rendkívül hatalmas rendezvény profizmusát, alázatát a masszívval szemben. Külön előadókat nem emelnék ki a sorból, de mindenféleképpen meg említeném, hogy az eddigiekhez képest immár közönségtalálkozókkal is kiegészült a rendezvény így a kedvencekkel a közönségnek is lehetősége volt találkozni, fotózással dedikálással egybekötve. Összességében a fesztivál nem teljesen a magyar pénztárcákhoz van igazítva nyilván ennek az úgy ezerháromszáz km-es távolság az egyik fő oka, ezen felül pedig tudni kell azt hogy egy ekkora volumenű rendezvény infrastruktúráját kiépíteni és működtetni hatalmas feladat,így ezt az árak is tükrözik. Mindenesetre ez a működtetés a németeknek mindig sikerül. Hozzáteszem hibátlanul… Ezenfelül az ottani vibrációk olyan erejűek, hogy igazán semmihez nem tudnám ezt hasonlítani. A mi kis csapatunk péntek reggel érkezett a helyszínre egy csodálatos kirándulással egybekötött soha véget nem érő utazás célpontjaként. Sikeresen vertünk kempinget egymás mellett a megszokott Gerilla Grill Kommandó módjára. A határtalan jókedvnek a teltházas sorbanállások és egy-két zivatar sem tudott árnyékot vetni. Összességében a három napos rendezvény eseményei pillanatoknak tűntek, de bármely részébe , koncertjébe vagy percébe belegondolok elképesztő élménynek titulálom, hiszen hibátlanul éreztük magunkat. Arról nem is beszélve, hogy utunkat kiegészítettük odafelé és visszafelé is egy-egy nap plusz utazással, mely keretein belül Ausztria és Németország csodálatos természeti helyeit is meglátogattuk.
Mivel évről évre szervezünk utazást a rendezvényre, azért azt mondanám, hogy sokkal szívesebben látnék több magyart a helyszínen, hiszen biztosan életre szóló élményt ad vibrációjával és minden pillanatával. Sokszínűségét talán az adja, hogy a környékbeli német fiatalokon kívül a környező országból is rengetegen érkeznek, hogy ezt az igazán profi és pozitív fesztivált egy életre szívükbe zárhassák.

Galéria>>>>>>   https://picasaweb.google.com/106692894306729196050/Summerjam2015#
Summerjam 2015

 

Share

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hírek

jamaicaradio

Hirdetés

MOGYOROFLYER

ÚJ TERMÉKEK
ÚJ WEBOLDAL

ASZTALOS2

videoanita180

 

 

Számoljunk...

mystat