spectacularjatek120Spectacular Magyarországon járt
 
 IRIE MAFFIA SOUNDSYSTEM SPECIAL EDITION
- SPECTACULAR (JAM), Sena, Irie Ites (FR),
Budapest Riddim Band
 
 


IRIE MAFFIA SOUNDSYSTEM SPECIAL EDITION - SPECTACULAR (JAM), Sena, Irie Ites (FR), Budapest Riddim Band

SPEC001

spectacular

Az Irie Maffia sound és az Akvárium klub bemutatta:
Spectacular backed by Budapest Riddim Band

Hosszabb éhínség után Budapesten újra jamaikai sztár lépett fel Február végén.
A kingstoni születésű Burnin Spectacular. Spectacular  bejárta már egész Európát, sorra jelennek meg kiadványai nagy tengerentúli kiadóknál és kontinensünkön egyaránt. A számos európai koncert ellenére azonban ez volt az első alkalom, hogy a jamaikai származású előadó hazánkban lépett fel.

Spectaculart még lemeztelen léte idején szúrtam ki valami Irie Ites munkavideón és azonnal megjegyeztem nevét. Az évek során az Európai reggaefesztiválokat járva, nem sikerült Őt látnom, így külön öröm volt most számomra Budapesten látni először élőben. Az évek során szép kis repertoárt rakott össze barátunk aki Jericho-val érkezett az IrieItes-tól .

A koncert előtt: SENA DAGADU: Lots Of Trees - LISTENING PARTY-ján hallgatóztam, bár a nagy meleg hatására hamar kikeveredtem az előtérbe, mindenesetre a hallottak alapján a lemez hangulatos és sokszínű.
Közel 10 év után jelentkezett új szólóalbummal az Irie Maffia énekesnője. Ghánában, ahonnan Sena jön úgy szokás, hogy a lemez megjelenését listening party-val, közös zenehallgatással ünnepli meg a művész barátai, rajongói társaságában. Itt hallhattuk először teljes egészében a tavasszal megjelenő Lots Of Trees album dalait és találkozhattunk az alkotókkal.

A koncertet követően: Irie Maffia sound feat Irie Ites and Sena volt a program reggelig.

Az Irie Maffia Soundsystem közel tíz éve létező, a sikeres koncertcsapat zenekari felállása melletti dj-formáció, melyet ELO (korábban Dermot), JumoDaddy, Columbo és MC Kemon azzal a céllal hozott létre, hogy az épp aktuális kedvenc partyzenéiket játsszák. Ezek a zenék széles palettán mozognak, mára a reggae-től a dancehallon át a szexin középtempós moombahtonig vagy akár a legfrissebb klubzenei őrületig, a trapig is eljutottak. Az Irie Maffia Soundsystem évek óta működteti saját heti klubestjét, ahol az évek során olyan sztárokat is vendégül láttak, mint a Diplo vezette Major Lazer, Baby Cham, Top Cat, Tenor Fly, az Irie Ites vagy a South Rakkas Crew. Néhány hete immár az Akváriumban tartják heti rendszerességgel Partijukat.

-DIDGERIDOO-


IRIEZION NYEREMÉNYJÁTÉK
Az Akvárium Klub jóvoltából:

A KÉT BELÉPŐT A FEBRUÁR 28.-i SPECTACULAR KONCERTRE NYERTE:
SZÉNAI RÉKA.
GRATULÁLUNK NEKI

 

SPEC001Spec13Spec_14Spec_15spec16spec17


Share

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hírek

Kiemelt ajánlatok

travelhungary180livity 

jamaicaradio

Hirdetés

MOGYOROFLYER

ÚJ TERMÉKEK
ÚJ WEBOLDAL

ASZTALOS2

videoanita180

 

 

Közelgő események

Nincs találat.

Számoljunk...

mystat