Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

RC1202012,04,20

RIDDIM COLONY COPY CON, CÉANNE és DANNONA A Petőfi Csarnokban.

 

RIDDIM COLONY COPY CON, CÉANNE és DANNONA A Petőfi Csarnokban.

Idézem a beharangozót:

,,TÖRTÉNELMI PILLANAT!

Többek által érthetetlen, de talán csak a véletlen műve csupán, hogy ez idáig a reggae szerelmesei nem találkozhattak COPY CON-nal a színpadon, úgy, hogy a RIDDIM COLONY húzza a nótáját. :)
Na ennek itt és most véget vet a kolónia, egészen pontosan április 20-án, pénteken a PECSÁban, amikor is sort kerít erre a már most emlékezetesnek mondható eseményre!
De nem csak COPY, hanem CÉANNE és DANNONA hangja is felcsendül majd ezen az estén a zenekar kíséretében..

G.RAS és a Riddim Colony a jól bevált saját slágerek és friss-ropogós, új számok mellett készül még Copy legnagyobb számaival is. Továbbá a csinosan tehetséges Céanne és az ifjú ragga-titán Mc Dannona legjobb dalai közül is kicsippent egyet-kettőt a zenekar, hogy azokat a reggae massive elé tárja.
Ha úgy van, - és általában úgy van - akkor mindenféleképp számítani kell duettekre, közös számokra, őrületes freestyle/ragga jam-ekre is, ugyanis a Riddim Colony az egységben hisz! :)’’

A Történelmi pillanat helyszinére fél tíz körül érkeztünk, az akkor még ijesztően kis közönség a Colony Soundra táncolgatott, de szerencsére Tíz körül sokan megérkeztek a helyszínre, bár, hogy őszinte legyek, fértek volna bőven a reggae parádé táncterére. a koncertet egészen feldobta a meghívott vendégek hada, illetve jó volt látni egy kis AllStars produkciót is a színpadon.

Képek a Facebookon:

facebookZionmini

Share

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hírek

Kiemelt ajánlatok

travelhungary180livity 

jamaicaradio

Hirdetés

MOGYOROFLYER

ÚJ TERMÉKEK
ÚJ WEBOLDAL

ASZTALOS2

videoanita180

 

 

Közelgő események

Nincs találat.

Számoljunk...

mystat