Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2015 Novemberében újra hazánkba látogat Junior Kelly Az A38 hajóra, ahol nyilván kétségtelenül minőségi showra számíthatunk.

jrk

 

Event, jegyek :

http://www.a38.hu/hu/program/junior-kelly-jm

https://www.facebook.com/events/1667776386767243/

kell

Junior Kellyt nem kell bemutatni a magyar közönségnek...

A nemrég megjelent albumának kapcsán nyáron készítettem vele egy interjút, ebből olvashattok itt részleteket:

Junior Kelly-t volt szerencsém több ízben látni élőben, mindannyiszor feledhetetlen élményt nyújtott. Saját zenekarával hatalmas show részesei lehettünk a Camp zárónapján is.

-Iz:Üdvözöllek, Mesélnél a lemezedről? Kikkel dolgoztál együtt?

-Junior Kelly: Épp most készült el a tizedik stúdióalbumom, az említett "URBAN POET". ez az anyag az osztrák IRIE VIBRATIONS kiadásában készült. Egyébként sokat dolgozom az európai zenészekkel, kiadókkal manapság.

-Iz: Mostani utad során is lesznek stúdió munkáid Európában?

-Junior Kelly: Borító fotózás, videoklip készítés és stúdió munkáim lesznek IRIE VIBRATIONS-el, Ausztriában.

-Iz: Amikor alkotsz, mitől kapod az ihletet? -Junior Kelly: Ihletet sok minden hoz számomra, - az előttem folyó történésekből merítek, van hogy csak a természettől, a madarak énekétől, esetleg hallgatva az óceán hullámait, vagy egyszerűen attól, hogy meditálok.

-Iz:. Hogyan töltöd a napot, Jamaicában amikor nem stúdiózol vagy koncertezel?

-Junior Kelly: A legtöbb időt írással töltöm, kocogok, sok időt töltök a növényeimmel, a kertemmel, természetesen a gyerekeimmel és nagyon szeretek főzni.

-Iz: Mit gondolsz a feltörekvő jamaicai énekesekről?

-Junior Kelly: Azt hiszem, a legtöbb közülük jó, de még mielőtt az útjukra térnek, sokat kell tanulniuk, de néhány közülük tényleg nagyon jó.

-Iz: Magyarországon nagyon várjuk fellépésed Mit üzensz a magyar masszívnak?

-Junior Kelly: Én is nagyon várom, hogy újra énekelhessek a magyar rajongóknak! Szeretném fellépésemmel inspirálni őket, hogy ne adják fel reményüket, keményen dolgozzanak, hogy elérjék céljaikat és soha ne adják fel! Mindig legyenek pozitívak! Akkor lehet, hogy a lehetetlen is valóra válik.

-Iz: Tíz évvel ezelőtt is jártál hazánkban. Vannak emlékeid Budapestről és Magyarországról?

-Junior Kelly: Igen, vannak emlékeim Magyarországról és Budapestről, az emberek szegények, de gazdagítja szívüket a szeretet és a reggae zene szeretete. Én szeretem ezt a közönséget, nagyon örülök, hogy visszatérhetek újra.

 

Végszóként: -Junior Kelly: Csak azt szeretném mondani, hogy köszönöm a magyar rajongóknak ha eljönnek a fellépésemre. Tudom, hogy nehéz jegyet vásárolni ezekben az időkben, de szeretném, ha tudnátok a közönség szeretete és jelenléte jelenti nekem a világot! Továbbra is szeressétek a reggae zenét, hallgassátok meg az új albumomat és osszátok meg barátaitokkal, Blessed Love!

-Iz: Köszönöm az interjút. Szeretettel várunk , Blessed Love

Share

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Számoljunk...

mystat