Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Iriezion Ajánló:
 
ch430
Az IrieZion és a Tafari Reggae Fesztivál bemutatja:
2015.Szeptember 25-én a G3 Rendezvényközpontban (Budapest, Király utca 8-10. a Deák Tértől 2percre)
 

Chezidek (Jamaica)

Budapest Riddim Band

CéAnne

Afro-soul Sound(Roots Modern Roots)

Selekta Áfonya(Roots, Steppa, Dub)

Egyeztetés után körvonalazódott az est programja: Az Anima Soundsystem koncertje után kényelmesen át lehet jönni a Chezidek koncertre, így igény esetén mindkét buli megtekinthető… Line up: 20.00 Afro-Soul Sound 22.00 CéAnne 23.00 CHEZIDEK(Jam) -Budapest Riddim Band After: Selekta Áfonya

 
Chezidek első albumát 2002 – ben adta ki Harvest Time címmel, az igazi áttörést azonban a 2004 – es év hozta meg számára. Azóta még inkább pozitív energiákkal felvértezve, szakadatlanul írja dalait az életről. Énekel szeretetről, az emberek közti igazságosságról és egyenlőségről. A világ számos fesztiválján megfordult és letette névjegyét, legyen szó a Montreux-i Jazz Fesztiválról Svájcban, Reggae Sundance- ről Hollandiában, Uppsala Reggae Festival- ról Svédországban, vagy éppen a Reggae Sunsplash-ről, hogy az idei Reggae Campet már ne is említsük! Mindenhol lenyűgözi énektudásával és társadalomkritikus szövegvilágával a reggae kedvelőket és a laikus zeneszerető közönséget is. Szeptember 25-én ismét ellátogat hozzánk a G3 Rendezvényközpontba és ahogy már júliusban megszoktuk ezúttal is a rutinos ritmusszekció, a Budapest Riddim Band kíséri. Felhangzanak majd azok a világ bármely pontján ismert és közkedvelt nóták, mint a „Harvest Time” vagy a „Leave De Trees”, és hogy a több millió számítógép és konzol- GTA játékos kedvencét a „Call Pon Dem” – et ne is említsük.
 
Az énekes még gyerekkorában kezdett el iskolai koncerteken a zene alapjaival megismerkedni és csatlakozott a St. Ann’s Bay Fúvós Zenekarhoz. Tanulmányai befejeztével Chilla Rinch művésznév alatt a helyi soundsystem kultúra erősítésén dolgozott, énekelt számos táncos összejövetelen és tehetségkutatókon. A vidéki létet feladva mint sok más előadó hazájában, ő is Kingstonba költözött, ahol megismerkedett Philipp „Fattis” Burell-lel. Manapság főleg európai producerekkel dolgozik együtt, két éve jelent meg a holland Jah Solid Rock kiadó gondozásában a legutóbbi nagylemeze, The Order of Melchezidek címen.
 
Chezi papa szeptemberi koncertjén a magyar reggae élet első olyan énekesnője lép fel, aki maga is már kora gyermekkora óta a karibi zenét szinte a bébiétellel szívhatta magába, hiszen édesapja selectorként és a Ladánybene Reggae Campek résztvevőjeként, később előadójaként népszerűsítette kedvenc zenei stílusunkat, és a hozzá kötődő kultúrát. CéAnne-t, azaz Szélinger Annát nem kell bemutatnunk senkinek, az ő gyönyörű hangja alapozza meg a jó hangulatot!
További supportot jelent még a 9 éves Afro-soul Sound, a koncert előtt, akik roots és modern roots muzsikákat pörgetnek, valamint a magyar színtér megbízható nagy örege, Selekta Áfonya is készül, Roots, Steppa, Dub bakelitjaival.
 
Kapunyitás: 20h, A rendezvény hajnalig tart…
 
Belépők:
Elővétel: 2500Ft a G3 Rendezvényközpontban (Budapest, Király utca 8-10)
 
Helyszínen: 3000Ft
JEGY430
Share

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Számoljunk...

mystat