Olvasóink értékelése: / 5
ElégtelenKitűnő 

Nem is olyan sokára már nem csak a neten lesz elérhető Magyarország egyetlen roots rasta ruházata a Livity Warrior. Budapest szívében, a Blaha Lujza téren a MÜSZI-ben egy hatalmas dub-reggae sound system party keretein belül nyitja meg kapuit a Livity bemutatóterme. Hivatalos nevén: Livity Warrior commUnity. Ez a bázis nem egy kimondott shop lesz, szerves része a dolognak I.Ration (aki egyébként a fő ötletgazda, a Livity egyik legkomolyabb támogatója), így a dub zene. Míg a hely Livity központ lesz, ahol majd fel lehet próbálni a ruhákat, rendeléseket lebonyolítani, ötletelni az alapítókkal, jókat beszélgetni… úgy I.Ration jóvoltából recsegős feketelemezekről lehet majd hallgatni a dubot, reggaet. A bemutatóterem falai már őrzik a különböző reggae csodákat, mint pl. az idén nyáron dedikáltatott The Skatalites bakelitet, vagy az Israel Vibration hivatalos plakátját, ami a tagok jókívánságairól árulkodik. Aki kedveli a műfajt, annak biztos zarándokhely lesz a MÜSZI legfelső emelete.

 livy

Október 25-én nyitó buli!

Fellép a kiváló rub-a-dub selector, Pappa Aron (DK). Valamint számos Livity Warrior, név szerint: Selector Áfonya, Jahfar, I.Ration, Jr. Nabu, DuiJah, Északi Sound és melodicán közreműködik Tom (ex-Mighty Fishers).

A bulin beszerezhetőek lesznek akciós áron a Livity Warrior legkedveltebb pólói, és limitált kiadásban a commUnity hivatalos logójával ellátott trikolor szett is.

 Kezdés 23.00-kor! További információ az esemény hivatalos Facebookos oldalán:

Livity Warrior Shop * Dub Vibration – nyitó buli !

 https://www.facebook.com/events/192627057587756/


 Livity Warrior Facebook oldala: Livity clothing

https://www.facebook.com/livityclothing

Share

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Számoljunk...

mystat