Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Uprising Reggae Fesztivál Pozsony Szlovákia

2015. Augusztus 21-22

Különös kíváncsisággal várjuk Pozsonyban az Uprising 2015-ös rendezvényét, mivel évek óta készülünk eljutni oda…

Néhány évvel ezelőtt mikor még rendszeresen jártunk a Chiemsee Reggae Summer rendezvényekre,sajnos mindig azonos időben került megrendezésre a két fesztivál.

Elérkezett végre a várva várt pillanat, amikor északi szomszédunk neves rendezvényét végre megtekinthetjük. Különös érzés ez, hiszen épp a múlthéten Gútán, szlovákiában egy nagyon családi hangulatú reggae fesztiválon volt szerencsénk részt venni, warm-up-olni és az ott élők hatalmas hangulatot teremtettek tele-tele pozitív vibrációkkal. Így Szlovákia és a szlovák masszív egy életre szívünkbe költözött. Télen Pozsonyban megtekintettük Chezidek barátomat a téli Uprising Fesztiválon,az is kellemes esemény volt , most kíváncsian várjuk hogy nyáron milyen fesztivállal rukkolnak elő a szervezők, de biztosak vagyunk benne, hogy rendkívüli atmoszféra lesz tapasztalható.

A fellépőkről külön nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, de a plakátról jól látszik, hogy nem lesz egyszerű két nap, ha csak a koncerteket veszem alapul.

A rendezvényre az IrieZion utazást is szervez, e-mailben vagy Facebook-oldalunkon jelentkezhettek részletekért.

 uprrrr

Hivatalos fesztivál info: http://www.uprising.sk/

utazás szervezés Budapestről: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Share

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Számoljunk...

mystat