Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
uuu120Ingyen klip neked! pályázat
 

A World In Motion Project pályázatot hirdet tehetséges előadók, énekesek, zenészek, zeneszerzők és zenekarok számára 2013. április 1-jétől.

Küldd be te a legjobb zeneszámot, és nyerd meg hozzá az ingyen videoklipet!

uuu10430

A World In Motion Project két tapasztalt, egymástól függetlenül működő filmes alkotócsoportok komplex együttműködése, akik keresik azt a dalt, amire elkészíthetnek egy professzionális videoklipet.
Tapasztalataink alapján a szabadjára engedett kreativitást és az adott feladatra létrehozott egyedi munkafolyamatot támogató projektek tudják az egyéni szakmai fejlődést és a közös munkát a leginkább segíteni. Ez volt az elsődleges célunk, amikor úgy döntöttünk, hogy létrehoztuk az Ingyen klip neked! pályázatot. A WIMP csoport magára vállalja a videoklip teljes gyártását és összköltségét a szervezéstől egészen a hivatalos bemutatóig.
Feladatunknak tekintjük a teljes szervezési feladatok ellátását, a technikai feltételeket, eszközöket, a forgatókönyv megírását, a helyszín(ek) és stúdió bérlését, valamint egy teljes filmes stábot (rendező, műszaki stábtagok, gyártásvezető, kreatív szakemberek, statiszták, színészek, jelmez- és látványtervező, stylist, sminkes, fodrász, werkfotós, stb.).
 
A pályázatra jelentkezhet minden 16. életévet betöltött természetes személy, vagy zenekar. Kizárólag eredeti zenei alkotásokat várunk, saját szerzeményű zeneszámokat, tehát a beküldött mű nem lehet remix, feldolgozás vagy átirat, és nem tartalmazhat már létező dal szövegét sem.
Stílusbeli megkötések nincsenek, illetve nem feltétel a zenei előélet.
 
A pályázatnak nevezési díja nincs, de egy pályázó csak egy pályaművel indulhat. Mit tartalmazzon a pályázat?
• előadó/alkotó/zeneszerző vagy zenekar nevét/alkotói nevét,a zeneszám címét, és egy aktív e-mail elérhetőséget;
• rövid, pár mondatos bemutatkozást a zenei pályafutásról (nem feltétel);
• a pályamű aktív, és ellenőrzötten megfelelően működő Soundcloud linket/internetes elérhetőséget (a Soundcloudon a pályázó saját regsiztrációja által feltöltött zeneművet tegye publikussá mindenki számára, de ne állítsa be letölthetővé);
• a beküldött pályamű hossza lehetőleg ne haladja meg a 6 perc hosszúságot.
A pályázat menete
• Pályázat beadásának határideje: 2013. május 19. 24:00 A pályaművek linkjét / elérhetőségét a World In Motion Project hivatalos Facebook-oldalán található https://www.facebook.com/WorldInMotionProject "Ingyen klip neked!" elnevezésű versenyalkalmazásban kell beküldeni a pályázat kiírója számára: https://www.facebook.com/WorldInMotionProject?sk=app_269480389819327&app_data
Az online Facebook applikáción való szavazás alapján 5 zenemű jut tovább a döntőbe.
A továbbjutott 5 zeneszám mellé a stábtagok további 2 zeneszámot juttatnak be a végső szakmai zsűri elé.
A Szakmai Zsűri eközül a 7 darab zeneszám közül választja ki azt a győztes pályaművet, amelyre a World In Motion Project tagjai elkészítik az ajándék videoklipet.
• Szavazás lezárása: 2013. május 19. 24:00
• Eredményhirdetés: 2013. május 31.
Az elkészült videoklip nyilvánosságra kerül a projekt saját kommunikációs csatornáin. A győztes pályamű videoklipjének hivatalos bemutatását a pályázat kiírója szervezi, amely rendezvényre minden pályázót és a World In Motion Project-et kedvelőt szeretettel várunk!
Share

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Számoljunk...

mystat