iriezion.hu


OTT JÁRTUNK...

CHIEMSEE AZ CHIEMSEE
Több éves tapasztalatok birtokában ezzel jellemezhetem a fesztivált...

Chiemsee Reggae Summer 2011Reggae Fesztivál     Übersee Németország.
v
Kikapcsolódás Patrice-szel, Jimmy Cliff-el és Toots & The Maytal-szel 
Augusztus  26tól - 28ig .
A Nyár és a fesztiválszezon zárásaként A Chiemsee mellett.
A Nyár csúcsán A Chiemsee Reggae Summer a Chiemgauer Alps mellett egy reggae paradicsommá válik és egyfajta ünnepként lüktet három napon át, immár 17 éve. 2010-ben 29000 ember szórakozott együtt a bajor tenger melletti, európai reggaefővárosban.
Több mint 40 előadó  a nagyszinpadon és a sátorszinpadon a közönség szorakortatásáért fáradozott. – a Jamaicából, Afrikából és Európából érkező nagy csillagok a legforróbb hangulat érdekében adták egymásnak a mikrofont.

A legendák: Jimmy Cliff, Toots & The Maytals  a Modern Roots sztárjai :Capleton és Lutan Fyah, Luciano , Junior Kelly  a Roots nagykövetként Jamaicából érkeztek . A Patrice & The Supowers bemutatta a Headliner aktuális Albumát . A Fellépők még : Irie Révoltés, Iriepathie, D Fleming, Dub à la Puba, Dubtari, Open Season, Russkaja, Tippa Irie & The Far East és a Ziehgäuner. de külön meg kelleemlítsek a Lovers Rock és a Rubadub világábol két kiemelkedő nevet.: Linval Thompsont és susab Cadogant
 
A fesztivál tulajdonképp csütörtökön már látogatható, az úgynevezett foglaló napon. Ezt nevezik a Bajorok PartyReggae napnak.
d
A t2010-es esőnek köszönhetően a területet megemelték és egy kavicságyra fektették, elkerülve az iszapot ami elöntötte a
infók , eredeti oldal: www.chiemsee-reggae.de/

s


1. NAP

C


X

X

X

X

X

F

S

S

H

H

2. nAP

Y

C

C

V

D

XX

D

X

C

F

X

Y

XX

X


3. nAPC

C

C

C

C

C

V

V

V

C

TOVÁBBI KÉPEK A FACEBOOK-ON>>>>>>>

Bővebb  információk és frissítések www.chiemsee-reggae.de
EGYÉB   életképek a fesztiválról>>>>>>>>>>>>
Főoldal>>>>>>>>